Autóalkatrészek

Univerzális termékek

Bisnode Tanúsítvány
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Összehasonlítás

Ugrás a kiválasztott autótípus alkatrészeihez »

Szűrés

Termék státusza
Ár
1 826 Ft - 2 782 Ft

Autóviasz és polír


Nézet:
Rendezés:

-24%
Folyékony viasz - LAST TOUCH EXPRESS 500 ml

Folyékony viasz
Kiszerelés: 500 ml

Terméktulajdonságok:

Szuper gyorsan és könnyen használható a maximális ragyogás érdekében. Antisztatikus film réteget hoz létre. A MA-FRA laboratóriuma által szabadalmaztatva.

Biztonsági adatlap


MA-FRA
Autokozmetika és professzionális kémia
A vállalat 1965 óta segít ügyfeleinek - hétköznapi fogyasztóknak és szakembereknek egyaránt - a hétköznapi problémák minél egyszerűbb, hatékonyabb és környezetkímélőbb megoldásában. A MA-FRA® ISO 9001, ISO 14001 tanúsítvánnyal rendelkezik, és olyan fogalmakat képvisel, mint a magas minőség, az állandó innováció és fejlesztés, a megfizethetőség, a piac és a vásárlói igények ismerete, a csapatmunka, a szolgáltatás stb.

 

Hobby

 
Raktárkészlet:  Raktárról, azonnal
3 683 Ft
Akció: 2 781 Ft
-10%
Nano kerámia nedves autóviasz 500 ml

Nano kerámia nedves autóviasz
Kiszerelés: 500 ml pumpás

Terméktulajdonságok:
A Nano-Kerámia Hydroviasz bármilyen típusú és színű autofestékhez használható, beleértve a fémfestékeket is. A viasz mély színt és fényt ad a festékeknek. Mivel a termék szilícium-dioxidot és természetes kemény viaszt tartalmaz, láthatatlan, víztaszító bevonatot képez a festékhez, amely csökkenti a szennyeződés tapadását a festékhez, és hosszú távú védelmet és fényt biztosít. Használati útmutató: Az ágens használata előtt mossa le az autót samponnal. Használat előtt alaposan rázza fel. Vigyen fel kis mennyiségű ágenst száraz vagy nedves festékre. Fontos - Használja egyszerre kis felületeken. Szórja le a viaszt egy nedves szivaccsal vagy ruhával, majd csiszolja meg a felületét tiszta és száraz mikroszálas kendővel. Ha a szárítás megszárad, ismét permetezzen és polírozza azonnal. NE használja az anyagot forró autófestékre vagy napfény alá. Biztonsági információ: Bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat. A gyermekektől elzárva tartandó. Kerülje a bőrrel vagy szemmel való érintkezést. Viseljen megfelelő kesztyűt. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, mutassa meg a tartályt vagy a címkét. A tartalmat a helyi / nemzetközi előírások szerint ártalmatlanítsa.

 
Raktárkészlet:  Raktárról, azonnal
2 019 Ft
Akció: 1 826 Ft
-14%
NANO kerámia Polir és Wax

NANO kerámia Polir és Wax
Kiszerelés: 250g

Terméktulajdonságok:
Szilikon-dioxidon és kemény viaszokon alapuló, hatékony és könnyen használható viasz autótestek polírozásához és védelméhez. A szilikon-dioxid-tartalomnak köszönhetően egy láthatatlan bevonatot képez a lakkon, amely védi az időjárástól és az UV-sugaraktól, miközben csökkenti a karcolások kockázatát. Hosszantartó fényt ad. Nagyon fényes, csúszós hidrofób bevonatot eredményez. Univerzális cikk minden autólakkhoz, még a fémhez is.
Használati útmutató:
Használat előtt rázza fel. Mossa és szárítsa meg autóját. Ne alkalmazza a festéket, ha az autófesték érintés közben forró. A viaszt nedves szivacsra terítse, és körkörös mozdulatokkal vigye fel az autófestékre. Várjon kb. 5 percet, amíg megszárad. Polírozza a festéket addig, amíg a fény nem lesz. Ha a viasz megszárad az autófestéken, felhordjon egy újabb réteget a keményfestékből és azonnal polírozza.
Biztonsági információ:
A gyermekektől elzárva tartandó. Kerülje a bőrrel vagy szemmel való érintkezést. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, mutassa meg a tartályt vagy a címkét. A tartalmat a helyi / nemzetközi előírások szerint ártalmatlanítsa.

 
Raktárkészlet:  Érdeklődjön
2 515 Ft
Akció: 2 172 Ft
Nincs raktáron

Rendezés: