Autóalkatrészek

Univerzális termékek

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Összehasonlítás

Ugrás a kiválasztott autótípus alkatrészeihez »

Szűrés

Termék státusza
Ár
1 844 Ft - 12 331 Ft

Autóviasz és polír


Nézet:
Rendezés:

-9%
Vízbázisú szilikonmentes polírozópaszta Leale 250g

Vízbázisú szilikonmentes polírozópaszta - LEALE
Kiszerelés: 250g


Terméktulajdonságok:
Közepes szilárdságú, vízbázisú, szilikonmentes polírozópaszta minden felületre. Mély és közepes karcolások gyors javítása. Többcélú polírozópaszta különböző felületekhez, paraffinoktól és töltőanyagoktól mentes, a tökéletes polírozás érdekében.

#LEALE egy innovatív, közepesen abrazív, vízalapú, szilikonmentes polírozópaszta. Olyan szintetikus csiszolóanyagokat tartalmaz, amelyek alkalmazkodnak minden felülethez, még a legérzékenyebbekhez is, mint például a ragadós, reflux és nagyon puha lakkok, amelyek minden részletező számára igazi rémálmot jelentenek. Könnyen eltávolítja a nem megfelelő mosás okozta nyomokat, körkörös karcolásokat, gyakori hibákat és csiszolási nyomokat a legdurvább 2,500, kerámia és kemény felületeken pedig tiszta és precíz polírozást biztosít, kiváló finissel és extrém fényességgel. #LEALE technológia a legjobb megoldás a mély/közepes karcolások eltávolítására és bármilyen felület gyors javítására. Megfelelő párnával kombinálva ez a polírozó paszta egylépéses kezelésként használható, hihetetlen fényt és selymes felületet biztosítva. Technológia "Hideg technológia" a hibák eltávolítását alacsony sebességgel teszi lehetővé, jelentősen csökkenti a hologramok kockázatát a technológia és a könnyű használat kombinációja: multifunkcionális polírozópaszta különböző felületekhez. Paraffin és töltőanyagok nélkül tökéletes polírozást biztosít: nem fed, hanem eltávolítja a tökéletlenségeket, és a fényező lakkokhoz hasonló fényezést ér el a felületet.

 
Raktárkészlet:  Raktárról, azonnal
9 235 Ft
Akció: 8 393 Ft
-8%
Innovatív vízbázisú alapozó Fiero 250g

Innovatív, vízbázisú alapozó - FIERO
Kiszerelés: 250g


Terméktulajdonságok:
Innovatív, vízbázisú alapozó. Viaszok és szilikonok nélkül. Tökéletesen mély fényt ad. Az innovatív S.A.M. (Self Assembled Monolayer) technológia garantálja az erős és tartós kötést a felület és az alkalmazott nanokerámia bevonat között, beleértve a Labocosmetica Cupido tömítőanyagot is.

#FIERO egy innovatív és enyhe, vízbázisú, viaszok és szilikonok nélküli alapozó, amely nem fedi el a festékhibákat, hanem megszünteti azokat. Tiszta és valódi felületet hagy, rendkívül mély fényességgel, ideális feltételeket teremtve a nanokerámia bevonatok felviteléhez. Ezt az alapozót kifejezetten arra tervezték, hogy előkészítse a festéket az ezt követő bevonási fázisra. Az innovatív S.A.M.-nek (Self Assembled Monolayer) a felület és az alkalmazott nanokerámia bevonat között erős és tartós kötést garantál, beleértve az #CUPIDO tömítőanyagunkat. A hagyományos alapozók, amelyek gyantákat és töltőanyagokat használnak a kiváló végeredmény eléréséhez, hosszú időbe telik, jellemzően 6-12 órába, mire a festékhez tapadnak! A #FIERO segítségével ez a várakozás megszűnik, mivel lehetővé teszi a kiválasztott bevonat azonnali felvitelét, azaz közvetlenül a befejező fázis után,  sok időt takarít meg a részletgazdáknak. #FIERO egy olyan polírozó paszta a tökéletes fényezésért, amely ellenáll az IPAnak és kompatibilis minden olyan bevonattal, amely IR-lámpával történő keményítést igényel, a fényesség elvesztése nélkül. #FIERO nem tartalmaz gyantát, töltőanyagot vagy viaszt, összetétele gondosan kiválasztott szintetizált csiszolóanyagokból áll, amelyek az innovatív "Adaptív Csiszolótechnológiának" köszönhetően alkalmazkodnak a felülethez. Ez technológia minden alkalommal tökéletes és tiszta felületet biztosít mind puha, mind kemény felületeken. #FIERO lehetővé teszi a munkaidő csökkentését bármilyen festéktípuson, és bizonyítja maximális befejező képességét az újrafolyatásra érzékeny felületeken, puha és ragadós festékeken. Kemény vagy kerámia felületekhez AUDACE termékünkkel kombinálva lehetővé teszi, hogy mindössze két lépésben befejezze a munkát. Ezen okok miatt a #FIERO az a megoldás, amelyet a részletgazdák kerestek.

 
Raktárkészlet:  Raktárról, azonnal
13 468 Ft
Akció: 12 331 Ft
-15%
Vízbázisú polírozó paszta Audace 250g

Vízbázisú polírozó paszta nagy vágó képeséggel - AUDACE
Kiszerelés: 250g


Terméktulajdonságok:
Vízbázisú polírozó paszta nagy vágó képeséggel, alacsony polírozási sebesség mellett. Minden felületre alkalmas. Különösen jól működik kemény, vagy új generációs kerámiával kezelt felületeken.

#AUDACE egy vízbázisú paszta, amelynagy csiszolóerővel rendelkezik alacsony fordulatszámon.
Ez akiválasztott legkorszerűbb csiszolóanyagok, amelyek lehetővé teszik, hogy bármelyik orbitális polírozóval a rotációs polírozóhoz hasonló eredményt érjen el, valamint a munkaidő akár 50%-kal csökkenjen a hagyományos pasztákhoz képest. hagyományos pasztákhoz képest.

Ezt a sokoldalú pasztát különösen nagyra értékelik a részletgazdák, mert használható azokban a a legnehezebb helyzetekben, lehetővé téve számukra, hogy időt és pénzt takarítsanak meg.
Ez egy technológia"Cold Cut 
TechnológiaTM", ami lehetővé teszi a nagy hézagok kiküszöbölését alacsony fordulatszámon (1200 fordulat/perc a forgó polírozógépek vagy 4,5 sebesség bármely orbitális polírozógépen), és csökkenti a hologramok kialakulásának kockázatát is.
Ez 
technológia azt is jelenti, hogy időt és paszta mennyiséget takarít meg, és az egész polírozási folyamat sokkal könnyebb;#AUDACE különösen jól működik kemény felületekenbeleértve a legmodernebb kerámiákat. Amikor használja a megfelelő alátét, nagyon sokoldalú termék, amely bármilyen típusú felületre alkalmas.
#AUDACE volt 
mély karcolások eltávolítására tervezték, még a durva csiszolódeszkával történő csiszolás után maradt karcolások eltávolítására is;1000.Nagy csiszoló kapacitása ellenére hihetetlen, közepes felületet hagy maga után! A #AUDACE könnyen eltávolítható a ragadós lakkokról is, és nem hagy pornyomokat. #AUDACE nagyon könnyen használható, paraffinoktól és töltőanyagoktól mentes, és nem hagy koszos tömítéseket. Az eredmény egy ilyen felületi polírozás, amely csak kétlépcsős befejezést tesz lehetővé a befejező polírozó paszta és a case #FIERO

 

 
Raktárkészlet:  Raktárról, azonnal
9 800 Ft
Akció: 8 293 Ft
-28%
Karcolás eltávolító Rimuovi Graffi 100ml

Rimuovi Graffi 100 ml -karcolás eltávolító
Kiszerelés: 100ml


Terméktulajdonságok:
Polírozókészlet a karcolások eltávolításához. Speciális szivacsos applikátorral. Rendkívül hatékony bármilyen típusú festékre. Eltávolítja az öregedés jeleit. Könnyen és gyorsan eltávolítja a karcolásokat. A mikró szemcsék koncentrációjának köszönhetően eltávolítja a felületi karcolásokat bármilyen festett felületről. Speciális formulája újjáéleszti a kezelt felületeket, és visszaállítja azok vonzó megjelenését.

 
Raktárkészlet:  Raktárról, azonnal
4 233 Ft
Akció: 3 030 Ft
-24%
Folyékony viasz - LAST TOUCH EXPRESS 500 ml

Folyékony viasz
Kiszerelés: 500 ml

Terméktulajdonságok:

Szuper gyorsan és könnyen használható a maximális ragyogás érdekében. Antisztatikus film réteget hoz létre. A MA-FRA laboratóriuma által szabadalmaztatva.

Biztonsági adatlap


MA-FRA
Autokozmetika és professzionális kémia
A vállalat 1965 óta segít ügyfeleinek - hétköznapi fogyasztóknak és szakembereknek egyaránt - a hétköznapi problémák minél egyszerűbb, hatékonyabb és környezetkímélőbb megoldásában. A MA-FRA® ISO 9001, ISO 14001 tanúsítvánnyal rendelkezik, és olyan fogalmakat képvisel, mint a magas minőség, az állandó innováció és fejlesztés, a megfizethetőség, a piac és a vásárlói igények ismerete, a csapatmunka, a szolgáltatás stb.

 

Hobby

 
Raktárkészlet:  Raktárról, azonnal
3 720 Ft
Akció: 2 809 Ft
-10%
Nano kerámia nedves autóviasz 500 ml

Nano kerámia nedves autóviasz
Kiszerelés: 500 ml pumpás

Terméktulajdonságok:
A Nano-Kerámia Hydroviasz bármilyen típusú és színű autofestékhez használható, beleértve a fémfestékeket is. A viasz mély színt és fényt ad a festékeknek. Mivel a termék szilícium-dioxidot és természetes kemény viaszt tartalmaz, láthatatlan, víztaszító bevonatot képez a festékhez, amely csökkenti a szennyeződés tapadását a festékhez, és hosszú távú védelmet és fényt biztosít. Használati útmutató: Az ágens használata előtt mossa le az autót samponnal. Használat előtt alaposan rázza fel. Vigyen fel kis mennyiségű ágenst száraz vagy nedves festékre. Fontos - Használja egyszerre kis felületeken. Szórja le a viaszt egy nedves szivaccsal vagy ruhával, majd csiszolja meg a felületét tiszta és száraz mikroszálas kendővel. Ha a szárítás megszárad, ismét permetezzen és polírozza azonnal. NE használja az anyagot forró autófestékre vagy napfény alá. Biztonsági információ: Bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat. A gyermekektől elzárva tartandó. Kerülje a bőrrel vagy szemmel való érintkezést. Viseljen megfelelő kesztyűt. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, mutassa meg a tartályt vagy a címkét. A tartalmat a helyi / nemzetközi előírások szerint ártalmatlanítsa.

 
Raktárkészlet:  Érdeklődjön
2 039 Ft
Akció: 1 845 Ft
Nincs raktáron
-28%
NANO kerámia Polir és Wax

NANO kerámia Polir és Wax
Kiszerelés: 250g

Terméktulajdonságok:
Szilikon-dioxidon és kemény viaszokon alapuló, hatékony és könnyen használható viasz autótestek polírozásához és védelméhez. A szilikon-dioxid-tartalomnak köszönhetően egy láthatatlan bevonatot képez a lakkon, amely védi az időjárástól és az UV-sugaraktól, miközben csökkenti a karcolások kockázatát. Hosszantartó fényt ad. Nagyon fényes, csúszós hidrofób bevonatot eredményez. Univerzális cikk minden autólakkhoz, még a fémhez is.
Használati útmutató:
Használat előtt rázza fel. Mossa és szárítsa meg autóját. Ne alkalmazza a festéket, ha az autófesték érintés közben forró. A viaszt nedves szivacsra terítse, és körkörös mozdulatokkal vigye fel az autófestékre. Várjon kb. 5 percet, amíg megszárad. Polírozza a festéket addig, amíg a fény nem lesz. Ha a viasz megszárad az autófestéken, felhordjon egy újabb réteget a keményfestékből és azonnal polírozza.
Biztonsági információ:
A gyermekektől elzárva tartandó. Kerülje a bőrrel vagy szemmel való érintkezést. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, mutassa meg a tartályt vagy a címkét. A tartalmat a helyi / nemzetközi előírások szerint ártalmatlanítsa.

 
Raktárkészlet:  Érdeklődjön
4 105 Ft
Akció: 2 950 Ft
Nincs raktáron

Rendezés: