Autóalkatrészek

Univerzális termékek

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Összehasonlítás

Ugrás a kiválasztott autótípus alkatrészeihez »

Szűrés

Termék státusza
Ár
5 334 Ft - 9 005 Ft
Beépítés helye
(2)
Kiszerelési egység
(1)
(1)
(1)

Részecskeszűrő


Nézet:
Rendezés:

-14%
Részecskeszűrő DPF öblítő 1000ml

RÉSZECSKESZŰRŐ ÖBLÍTŐ FOLYADÉK
Cikkszám: P6161, P6162

Terméktulajdonságok:
Leoldja és eltávolítja a részecskeszűrőben található összes korommaradványt és szennyeződést. A tisztítófolyadék kíméletesen tisztít, problémamentesen használható alumínium, magnézium, cink -és kadmiumalkatrészeknél is.

Alkalmazási javaslat:
Szerelje le a részecskeszűrőt, öntse az öblítő folyadékot a részecskeszűrőbe, majd kb. 10 órán keresztül hagyja hatni, utána nagyon alaposan öblítse át tiszta vízzel. Ezután szerelje vissza a részecskeszűrőt és menjen 20 perces próbaútra az autóval.

Biztonsági adatlap

 
Raktárkészlet:  Raktárról, azonnal
9 120 Ft
Akció: 7 837 Ft
-24%
Részecskeszűrő DPF tisztító 375ml

RÉSZECSKESZŰRŐ TISZTÍTÓ
(DPF Super Clean)
Cikkszám: P6171, P6172

Terméktulajdonságok:
Speciális dízel tisztítóadalék, amely a részecskeszűrő regenerációjához alkalmazható. A termék alkalmazása a gazdaságos és megelőző módja a részecskeszűrő megóvásának és tisztításának. Folyamatos és teljes részecskeszűrő tisztítás – menet közben! Ki- és beszerelés nélkül, azaz nem kell az autót nélkülözni a szerviz idejére, csökken a részecskeszűrőben felgyülemlett korom gyulladási hőmérséklete, nincs másodlagos kibocsátás.

Felhasználási terület:
Minden dízel motorban alkalmazható és bármely dízel üzemanyaggal keverhető!

Alkalmazási javaslat:
Az adagolási előírásokat tartsa be! Közvetlenül a tankolás előtt töltse az üzemanyagtartályba, majd tankolja tele üzemanyagtartályát! 375 ml elegendő 60-80 liter gázolajhoz. 3 havonta ajánljuk használni. Ügyeljen rá, hogy ne adagolja túl, a 375 ml-t minimum 40 liter maximum 80 liter gázolajhoz töltse. A hatását üzem közben fejti ki.


Kiszerelés: 375 ml

Biztonsági adatlap

 
Raktárkészlet:  Raktárról, azonnal
6 985 Ft
Akció: 5 334 Ft
-12%
RÉSZECSKESZŰRŐ ÉS KATALIZÁTOR TISZTÍTÓ 400ml

RÉSZECSKESZŰRŐ ÉS KATALIZÁTOR TISZTÍTÓ
(DPF Catalyst Cleaner)
Cikkszám: P2985

Terméktulajdonságok:
A tisztító szétszerelés nélkül eltávolítja a részecskeszűrőben/ katalizátorban felgyülemlett korom maradványokat. A tisztítás által visszaáll a részecskeszűrő/katalizátor tökéletes működése. Kiszerelt EGR-szelep tisztítására is használható.

Felhasználási terület:
Részecskeszűrő vagy katalizátor tisztítására, minden zárt részecskeszűrő rendszerben, kiszerelt EGR szelep tisztítására.

Alkalmazási javaslat:
A megfelelő nyíláson (hőmérséklet- vagy nyomás-szenzor) 5 mp-es időközönkénti befújással juttatjuk a tisztítót a részecskeszűrőbe/katalizátorba mindaddig, míg az teljesen nem telítődik a habbal, majd 20 perces próbautat és ha szükséges kényszerregenerációt és hibakód törlést végzünk. Az eljárás előtt fontos ellenőrizni, hogy a motorolaj nem szennyezett -e gázolajjal és a szintje megfelelő-e!

Kiszerelés: 400 ml

Biztonsági adatlap

 
Raktárkészlet:  Érdeklődjön
10 287 Ft
Akció: 9 005 Ft
Nincs raktáron

Rendezés: